Acasa
Initiatori

Initiatori

DESPRE PARTENERI

logo-jci-clujAsociatia JCI Active Citizens Cluj este o organizatie de tineri lideri, antreprenori si profesionisti afiliata retelei mondiale Junior Chamber International ce urmareste crearea de schimbari pozitive si durabile in societate si dinamizarea comunitatii clujene prin actiunile intreprinse in cele 4 arii: business, comunitate, dezvoltare personala si internationalism. Misiunea asociatiei este oferirea tinerilor antreprenori de oportunitati pentru dezvoltarea spiritului intreprinzator si calitatilor de lider, necesare succesului in afaceri si in viata.


logo-loop-operationsLoop Operations este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 25 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale sale – Finance, Management, Skills si Communication – Loop Operations ofera consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor clientilor nostri in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii pentru implementare si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare.


logo-crcaCentrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) este o asociatie nonprofit, a carei misiune este de a promova cetatenia activa prin sprijinirea implicarii, civismului si responsabilitatii. Scopul CRCA este promovarea si dezvoltarea cetateniei active, stimularea implicarii active a tuturor entitatilor (cetateni si organizatii), prin crearea de instrumente si programe care sa sprijine dezvoltarea sociala si economica durabila, inteligenta si incluziva a Romaniei.


logo-iecInstitutul Economic Roman este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata cu scopul de a contribui la reducerea decalajelor de dezvoltare economica si sociala dintre Romania si celelalte state membre ale Uniunii Europene.  IER, din pozitia de reprezentant al Investors in People, sustine formarea de noi mentalitati in randul organizatiilor, dar si a angajatilor, in ceea ce priveste egalitatea de gen si ofera organizatiilor din Romania, oportunitatea de a implementa buna practica internationala ”Investors in People” de crestere a performantei prin oameni.


logo-apecAsociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii este o organizatie neguvernamentala ce are ca scop promovarea conceptelor specifice economiei cunoasterii in randul tinerilor din Romania, pentru sustinerea dezvoltarii durabile a mediului economic, antreprenorial, social si cultural din Romania, in contextul integrarii in Uniunea Europeana. Organizatia si-a propus sa actioneze ca o platforma de sprijinire a tinerilor intreprinzatori din Romania care doresc sa realizeze proiecte urmarind dezvoltarea economiei si societatii romanesti.


IMPLICAREA PARTENERILOR

Asociatia JCI Active Citizens Cluj, in calitate de Solicitant, va asigura managementul, monitorizarea, evaluarea si raportarea la toate nivelurile, pe intreaga durata a proiectului, punand in valoare ampla experienta in domeniul implementarii de proiecte ce au ca scop dinamizarea comunitatilor din regiunea Nord-Vest.

Prin prisma experientei extensive in domeniul formarii, Loop Operations va asigura furnizarea cursurilor de perfectionare pentru a contribui la integrarea cu succes a femeilor pe piata muncii, in regiunea Nord-Vest si va contribui la comunicarea activitatilor din proiect.

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, bazandu-se pe experienta implicarii in campanii de sustinere a civismului si responsabilitatii, se va axa pe activitatile de informare si publicitate ale proiectului, dar si in campania de informare si constientizare cu privire la principiul egalitatii de sanse si in organizarea dezbaterilor pe aceasta tema. De asemenea, CRCA va ocupa de realizarea si administrarea platformei online de informare si promovare a proiectului.

Institutul Economic Roman va sustine diseminarea materialelor privind egalitatea de sanse si pe termen lung, in randul companiilor cu care colaboreaza indeaproape.

Asociatia pentru Promovarea Cunoasterii, luand in considerare implicarea activa in sustinerea dezvoltarii durabile a Romaniei, va contribui la realizarea materialelor utilizate in campania de informare si constientizare. De asemenea, partenerul va participa in organizarea dezbaterilor publice cu privire la egalitate de sanse, si va sustine diseminarea rezultatelor in mediile academice, de cercetare, si in randul propriilor parteneri.