Acasa
Evenimente
Hotel Golden Tulip Cluj June 25, 2015
Conferinta de finalizare a proiectului

In data de 25 iunie 2015, incepand cu orele 17:00 va avea loc conferinta de finalizare a proiectului „Egalitate reala, nu conceptuala!” in cadrul careia vor fi prezentate rezultatele proiectului si a activitatilor derulate impreuna cu membrii grupului tinta.

Grand Hotel Napoca February 26, 2015
Dezbaterea „Masuri pe care le pot lua angajatorii pentru promovarea egalitatii de gen pe piata muncii”,

In data de 26 februarie 2015 va invitam la dezbaterea „Masuri pe care le pot lua angajatorii pentru promovarea egalitatii de gen pe piata muncii”, care va avea loc la sala Diplomat din cadrul Grand Hotel Napoca situat in strada Octavian Goga nr.1, din municipiul Cluj Napoca, incepand cu ora 13.00.

Sediul Asociatiei Impact din strada Vasile Conta nr.1 February 13, 2015
Masa rotunda „Femeile si empatia emotionala – valoare adaugata pentru organizatii”

In data de 13 februarie va invitam la Bistrita sa participati la a 5a masa rotunda organizata in cadrul proiectului Egalitate reala, nu conceptuala implementat de Asociatia JCI Active Citizens Cluj, Loop Operations, Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, Institutul Economic Roman si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii. Masa rotunda va avea ca tema centrala femeile si empatia emotionala – valoare adaugata pentru organizatii si va analiza managementul diversitatii in ceea ce priveste accesul si participarea femeilor la activitatile si functiile organizatiei, propunand, totodata, si politici pe care organizatia ar trebui sa le dezvolte.

Hotel Mesesul SA February 10, 2015
Dezbatere pe tema „Masuri pe care le poate lua statul pentru promovarea egalitatii de gen pe piata muncii”

Asociatia JCI Active Citizens Cluj anunta organizarea dezbaterii „Masuri pe care le poate lua statul pentru promovarea egalitatii de gen pe piata muncii”, care va avea loc in data de 10 februarie 2015, la Hotel Mesesul SA din Piata 1 decembrie 1918, Nr. 11/A, din Zalau, incepand cu ora 13.00.

Satu Mare, Baia Mare January 22, 2015
Dezbateri pe tema accesului femeilor pe piata muncii

Asociatia JCI Active Citizens Cluj, in parteneriat cu Loop Operations, Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, Institutul Economic Roman si Asociatia pentru Economia Cunoasterii anunta organizarea a doua mese rotunde, evenimente ce fac parte din cadrul proiectului „Egalitate reala, nu conceptuala”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Location Not Set Date Not Set
Concluziile primei mese rotunde „Particularități ale muncii la nivelul regiunii Nord-Vest”

Asociația JCI Active Citizens Cluj a organizat în data de 19 noiembrie 2014, la hotel Ramada din Oradea, începând cu ora 11:00 masa rotundă cu tema “Particularități ale muncii la…

Hotel Ramada November 19, 2014
Masa rotunda cu tema “Particularitati ale muncii la nivelul regiunii Nord-Vest”

Asociatia JCI Active Citizens Cluj organizeaza in data de 19 noiembrie 2014, la hotel Ramada din Oradea, incepand cu ora 11:00 masa rotunda cu tema “Particularitati ale muncii la nivelul regiunii Nord-Vest”. Evenimentul este primul de acest gen organizat in cadrul proiectului „Egalitate reala, nu conceptuala” (http://www.femeiactive.ro/). Proiectul este implementat de Asociatia JCI Active Citizens Cluj, in parteneriat cu Loop Operations, Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, Institutul Economic Roman si Asociatia pentru Economia Cunoasterii si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Cluj-Napoca October 31, 2014
Inscrie-te gratuit la cursurile de calificare organizate in cadrul proiectului „Egalitate reala, nu conceptuala!”

JCI Cluj, impreuna cu partenerii proiectului Egalitate reala, nu conceputala! – Loop Operations, Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa si Institutul Economic Roman, organizeaza in urmatoarea perioada cursuri de calificare gratuite pentru meseriile de lucrator in comert, confectioner, agent de curatenie, ingrijitoare copii, manichiurist/pedichiurist. Programul de formare profesionala se adreseaza unui numar de 250 de femei din regiunea Nord-Vest si va fi urmat de modulul de perfectionare pentru dobandirea competentelor antreprenoriale oferit celor 50 de femei selectate in baza evaluarii potentialului antreprenorial.

Cluj-Napoca June 11, 2014
Conferinta de lansare a proiectului „Egalitate reala, nu conceptuala”

Proiectul “Egalitate reala, nu conceptuala!” a fost lansat oficial atat in Cluj-Napoca, in data de 10 iunie 2014, cat si in Oradea in data de 11 iunie 2014.